!nfo Aanbod Vraag Hulp aanbod Hulp vraag Uitleen Repair Café
Nieuws:
Ruilzaterdag; Op a.s. 3 maart zijn we weer extra open van 10 tot 13 uur, speciaal voor mensen die doordeweeks niet kunnen komen. Met Repair café.
Stg Ruilwinkel Feijenoord:
Adres: Polderlaan 48, 3074ME, Rotterdam. Open op werkdagen van 10 tot 16 uur.
Bij de Ruilwinkel helpen we elkaar met spullen en diensten. De waardering gaat in punten, geld speelt geen rol.
U kunt punten verdienen door spullen in te leveren die u over hebt of door een klusje op te knappen. Met die punten kunt u zelf spullen afnemen of hulp ergens bij vragen. Dankzij de punten is ruilen met gelijk oversteken niet nodig!
Repair cafe:
In 2013 zijn we een Repair Café begonnen. Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Heeft u iets dierbaars wat defect is, kom er dan mee langs.
Uitleen:
Soms heb je iets voor even nodig, zonde van het geld om het dan te kopen. De Ruilwinkel heeft verschillende spullen om uit te lenen. Het gaat om spullen voor een feestje, voor de grote schoonmaak, voor klussen in huis of voor de vakantie. Hebben we iets niet dan vragen we het aan onze deelnemers.
Opzoomeren:
Wij betalen de opzoomer-bijdragen uit van Hillesluis en Bloemhof. Heeft u een leuk idee voor een actie in uw straat, vraag dan een bijdrage aan op www.opzoomeren.nl. Wordt deze toegekend dan kunt u het geld bij ons op komen halen.
Vrijwilligers:
De ruilwinkel draait op een (heel fijn) team vrijwilligers. Toch blijft er nog wel eens werk liggen door gebrek aan tijd of kennis. Heeft u interesse om mee te doen, praat dan een keer met Albert.